Fredag

Bloggnyllet in action !

Idag så har jag ej gjort så mycket är hur seg som helst verkligen och sen så har jag ett dilemma alltså. Det handlar om 2 hemmabiopaket med DVD till och jag har 2 st som är så otroligt bra och sådär så det går fanimej inte att bestämma sig (a) Därför så behöver jag er hjälp med vad jag ska inhandla till min födelsedag så jag lägger upp 2 st bilder på dom båda hemmabiosystemen och ni ska banne mig säga vilken jag ska ha, ok?!!
Tack på förhand :)












Onsdag

Bloggnyllet in action !

Jaa, idag så har man kört Minigolf med la familia och jag vann med 62 slag, mamma kom 2:a med 72 och brorsan kom 3:a med 76 slag =p Det va min 3:e gång i hela mitt liv som jag körde så jag får väl vara små nöjd tror jag allt. 

Ikväll så ska jag lyssna på musik, dricka kall läsk, mums. Just ja, jag har tankat ner nya låtar som Sean Kingston, Akon & Sean Paul, har gjort och dom va as bra :) 
hihi, nu ska jag bara njuta av sommaren och steeka loss, hare gött gott folk:) hej !




Fredag

Bloggnyllet in action!

I fredags så lirade Jag, PL & Tobbe fotboll och jag gjorde en hel del fina mål och vann hela tiden har jag för mig men det var kul och det är så himla gött att veta att man börjar bli skillad igen hihi :D Efter bollen så bar vi hem till mig och såg Tottenham - Barcelona och det blev 1-1 så det va lite kul med det resultatet =) sen så gick vi till kylen och hämta bira, grogg ochsådär, mums:d livet leker ibland =) kommer bild på drickan höhö och monster geekarN PL :D









Torsdag

Bloggnyllet in action

Förlåt för den dåliga uppdateringen men har varit en hel del nu som man har gjort så man har ej haft tid med att skriva blogg osv men men bättre sent än aldrig :D 

Fredagen så lirade Jag, PL, Ega, Tobbe, Coffe, Brorsan, Skarp och Rikard boll och en person va ju lite små sjuk som gjorde där man bör göra på en toalett (bajsa) alltså, hahaha sjuka Coffe alltså, men att lira boll med dom va ju roligt och lite lätt kan man väl säga :P  kommer bild nu :D



Fredag

Bloggnyllet in action!

Denna dag så steg jag upp och åkte nästintill direkt till flickan och vi åkte med hennes mor och bada och chilla i Stegeborg :D Det var mycket fint väder och 21 grader i vattnet, så vi var där i några timmar. Efter det så hyrde vi en film och såg den på kvällen efter pizzan man åt, hihi. Filmen va ju rätt okej och hade bra handling det var bara vissa scener som va lite irriterandem en men sånt är livet =) I alla fall så va dagen kanon och sådär så ska intek laga på den ett skit :D Kommer upp bilder på stegeborg =) Ciao !!!

  












Torsdag

Bloggnyllet in action!

Idag så har jag spelat Fifa med Rikard och vi har fått ihop ett grant lag med Getafe =) Efter det så käka jag och gjorde mig i ordning för att lira boll med en massa folk =) Det gick anus från början men sen kom jag (målsprutan) igång och klev upp på anfall och gjorde 4 mål och 2 assits....weiii skillsen sitter kvar hihi sen fortsatte man producera så jag är nöjd med insatsen idag. Jo jag vet det var på skoj ändå, härligt att känna att man har kvar det mesta och inte suger på fotboll xD Nu ikväll så ska jag koppla av och nörda spel förmodligen. Definetivt så ska jag äta mat som fan för jag är vrål hungrig. Ciao !!!


080502<3

Bloggnyllet in action!

Det datumet kommer jag alltid att minnas och halsbandet som bär datumet kommer jag alltid ha på mig för det va då jag och Malin blev tillsammans och jag tror det här förhållandet alltid kommer vara mitt längsta förhållande oavsett när det tar slut eller om det inte gör det =) Jag älskar dig mest min ängel, skål för oss och ett hurra, jippie....yeaay!! hihi
080502 in my heart<3<3



 



Tisdag

Bloggnyllet in action

Idag så har jag sovit till halv 3 och det var så himla skönt =) efter det så har jag bara lirat NHL, CS och lyssnat på musik. Tanka ju ner Mr Bronkz och han är en grym DJ måste jag säga :) Jag lägger upp en bild på han strax och jag kom hem nyss från att ha varit med min älskling på borgsruinen och tog bilder så lägger upp några sånna med =)!
Ciao !!!






Måndag

Bloggnyllet in action

Idag så var jag och Malin nere och skulle fixa tatueringstiden men då hade de flyttat fram sina tider till 14.00 istället för 13.00 :/ så får gå ner någon annan dag denna vecka :) Efter det så käka jag pizza och hon en kebab höhö kalla oss feta men så ären är man har gått 1 timme i onödan :P I alla fall efter det så såg vi på The Haunting in Connecticut och den filmen rekommenderar jag starkt =)  Kommer en bild på den filmen strax =) efter filmen så myste vi och lyssna på Top Tec och han gör klockren musik :) Efter att hon åkte så har jag lirat CZ med brorsan och tränat och ska njuta snart av min Gainomax, mums. Ikväll blire att ta det lugnt och nörda spel som fan hihi (a).....Ciao!! 


Nyköping

Bloggnyllet in Action 

Jag var hos Pierre i Nyköping i fredags till igår och det var minst sagt kul haha killen är för skön tycker jag iaf =) I alla fall han är en man alltid har kul med och snackar på som 2 radio nissar xD Vi spela Fifa 08 på PS2 dock men det va kul som fan speciellt när båda drack och kom in i spelet mer och mer , fy fan  vi har ett grymt lag nu faktiskt hihi :) haha måste berätta att han satt på toa och krämde ut aa ni vet och han decka samtidigt hahaha precis efter att jag hade fotat han, så det kommer snart en bild på han och sådär =p sen efter han decka där så gick han i rummet och han orka inte dra av sig byxorna så han la sig rätt ner i sängen med kläderna på och byxorna ner till knäna bara hahahaha sjukaste stilen fan men kul vare. Jag ville ta bild och borde ha gjort det då med men men är man blond så är man :) men nu har jag skrivit klart, ciao ciao !












Söndag

Tja Tja Bloggnyllet in action =)

Idag så har jag varit med Malin, vi såg på Beck - Gamen och den va rätt bra eller, aa... alla beck är ju bra så :)  Efter den filmen så åkte jag hem. Jag åt och fixa mig inför fotbollen med Tobbe, Smurre & Coffe. Jag vann 4 gånger på Himmel & Helvete då haha STATUS xD näe men känns bra att man har skillsen kvar sen IFK tiden och Smedby tiden :) Det kommer några bilder strax när vi lira och sådär :) Nästa helg så fyller brorsan 16 och han kanske blir ner supt av mig och kussen haha :D Det kommer naturligtvis bilder så blir en uppdatering nästa söndag ^^ Men jag kanske får något fnatt i veckan så håll utkik. Ciao Ciao :)










Tisdag

Tja Tja Bloggnyllet in action

Idag så har jag städat golvet, soffbordet torka rent pS3 och ska gå på TVn snart haha vilken städare man är ibland höhö. Jag har kollat lite på Soffbord om va det finns för erbjudanden på Jysk och Ikea. Jag kom fram till att jag ska till Ikea om någon/några veckor och köpa ett mindre soffbord än det jag har för det är rätt så maffigt. Så det blir ett Soffbord för 200 kr och är 90 cm långt och det jag har är 120 eller mer. Det ska vara ett svart också så det matchar skrivbordet, hyllan, tvn osv, haha...vilken inredare jag känner mig efter allt pyssel med rummet xD Lägger upp en bild på Soffbordet så får ni väl tycka och tänka hur bäst ni vill om det :) 


duger det eller?

Måndag

HALA HALA

Idag så köpte jag en hylla till rummet eftersom jag hade så många prylar på soffbordet och under. Måste säga att det blev stiligt och mycket bra, så slipper jag ju alla prylar ligga överallt också haha :) kommer en bild på det sen när jag har skrivit klart och sådär. I alla fall så var jag med Malin och myste, kolla film, serie som vanligt :)  fy fan va kär man kan vara efter 14 månader, det känns lite galet och tokigt på samma gång, hihi. jag Träna lite också det va längesen kände jag haha men en Gainomax efter träning gör att det är så himla värt det , mums. 









så blev resultatet iaf :)

Lördag

Tja Tja

Jag vet att jag borde uppdatera bloggen mer, men men om man har ett liv så har man =p aja jag har helt enkelt haft så mycket förm ig under hela veckan jag har hunnit med massor och sådär. Nästan så man känner att det är skönt att vara hemma en hel Lördag dag/kväll/natt och bara ta det lugnt och hinna hare chill med musik och spel (a) Jag kan iaf berätta att jag har varit med Pierre, Malin och Julia i torsdags och det va trevligt och man blev ganska så dragen vid 1-2 tiden, haha, eller vad säger du Pierre?:D det va iaf min och Malins 14 månadersdag i torsdags. Jag vet att du hade tänkt dig annat än det där men hoppas du tyckte att det var kul ändå (a) Dessutom kommer det fler månadsdagar hihi och du ska bara veta min överraskning till någon månadsdag ;) haha kommeri nte säga va det är ändå så försök inte när vi ses =p Igår så var jag hos Malin och sov där till idag och det var mycket mysigt :) Vi såg 2 filmer och svulla lite chips med dipp. Idag så har jag bara kopplat av och känt att man kan tarel ugnt för sig själv :) Imorgon så ska jag och Malin hitta en stil till mina siffror som jag ska tatuera in på underarmen så jag kan boka tid på min 20 årsdag :D längtar redan tills jag har den alltså hihi :) aja nu ska ni få se ett par bilder som är från i torsdags ha en trevlig helg, ciao !!! :D






Pierre och älsklingen min :)




Pierre & Jag :)




P, D & M




haha måste ju ha lite kul med :)




Julia och mamma :P

RSS 2.0