Real Madrid - Man City !

Det var en ganska seg första halvlek där  Man City mest försvarade, avvakta och
inte alls gick ofta på kontringar som man är vana att se dem göra på ett riktigt bra vis. Madrid
försökte mest i första halvlek, men fick aldrig någon riktig bra målchans tack vare Man Citys
solida försvar, tyvärr.

Andra halvlek startades bäst från Madrids sida med 2 skott av Marceloa som sköt
2 gånger någon decimeter över ribban. Det skulle straffa sig då Man City fick till en klockren
kontring som Yaya Touré orakade då han vann en duell mot Pepe och drev bollen framåt och
assisterade den ny inhoppande Edin Dzeko som gjorde 0-1.

Sedan 7 minuter senare efter en Madrid press, så knorrar Marcelo in bollen med högerfoten
upp i nättaket. Liten skräll att han sköt bättre med fel fot än med rätt fot, hehe.

Sedan pressar Madrid på efter sin kvittering, men får inte in bollen på sina möjligheter då
Hart göra några bra räddningar och deras försvar var stabilt. Då får Man City frispark
på Madrids planhalva och Kolarov knorra in en frisparken på ett turligt sätt, då han
ville göra inlägg men mål som mål och 1-2 var ett faktum.

Madrid skulle resa sig efter 1-2 och gjorde 2-2 genom Karim Benzema 2 minuter senare
då han placera in den i främre nära stolpen som var otagbar för Joe Hart i City målet.
3-4 min senare avgjorde Cristiano Ronaldo med sitt 3-2 mål då han dribbla bort
Zabaleta på ett snyggt sätt och sköt ett skott som fick en båge i luften som Kompany
missade när han skulle nicka och det ställde Joe Hart.

Madrid spelade riktigt bra ikväll och det var roligt att se, men tyvärr är ju försvarsspelet
Madrids stora svaghet och ineffektiviteten kan bli en svaghet också och det såg
vi i den senaste matchen i La Liga då det blev förlust tack vare alla missar.

Jag blev mest imponerad av Citys försvar faktiskt trots 3 insläppta mål, men dem
var riktigt bra och gjorde det svårt många gånger för Madrid att få till farliga målchanser
speciellt i första den halvleken som var en ganska seg halvlek. Sedan deras tillfällen att
kontra rätt är också en imponerande faktor hos mig. De få gånger dem gjorde det, då blev
det farligt och med det sagt säger jag Hala Madrid !!!!