Man United - Arsenal

Manchester United vann välförtjänt då Arsenal inte spelade bra överhuvudtaget
och det kändes ganska väntat att Manchester United vann med 2-1.

RVP gjorde 1-0 tack vare ett misstag av Vermaelen och att göra misstag i en sådan
här match är inte okej någonstans framför allt inte när det resulterar till 1-0 när man
är kapten dessutom, usch. Sedan hade Valencia i Man United lekstuga på sin kant mot
André Santos som var värdelös i den här matchen. 1-0 i första halvlek kunde ha varit mer, tur
för Arsenal att det inte var det.

Andra halvlek var bättre åtminstone, då Arsenal fick till några anfall och skapade chanser
som kunde ha resulterat till 1-1, men Man United fick först en straff som Rooney missade
och ungefär 10 min efter satte Evra 2-0 efter ett inlägg av Rooney. Ja, sedan efter ytterliggare
15 min ungefär då drog Wilshere på sig ett andra gula som blev rött och då blev Arsenal en
man mindre. Tyvärr, lade sig United i försvar medan Arsenal tröck på och Santi Cazorla gjorde
2-1 på ett snyggt sätt, det enda man kan glädja sig åt idag i stort sett, hehe.