Napoli - Roma

Första halvlek:

Roma öppnade bäst i och med att Erik Lamela. Den unga Argentinaren fintade förbi 2 st
Napoli spelare och sedan sköt ett skott som Aronica skymde bollen för De Sanctis som fumlade
in bollen över mållinjen i den 3:e minuten. Sedan tog Napoli över takt pinnen i första halvlek
och hade det mesta i chans väg och i spelet. Dock hade Roma en Stekelenburg i mål som
räddade dem ett flertalet tillfällen i den första halvlken och därför stog det 0-1 till Roma.

Andra halvlek:

Napoli fortsatte dominera spelet och hade ett antal chanser i början av andra halvlek.
Tyvärr var skärpan inte där för dem denna dag och därför kunde Totti slå ett inlägg till
Osvaldo som stötte in 0-2 bakom en chanslös De Sanctis. Dock kan man undra vad
försvararen Campagnaro sysslar med, men men. Efter 0-2 målet fortsatte Napoli ånga på
och ökade tempot ännu mer. Till slut fick Hamsik in reduceringen som innebar 1-2 från
en snäv-vinkel och efter det kändes det som att Napoli skulle knyta till sänken och få in 2-2.
Tyvärr, var denna dag Romas dag och inte Napolis för Roma fick in 1-3 målet turligt efter
ett fint anfall av Roma spelarna. Simplicio sköt bollen på en Napoli spelare och in i mål
i den 90:e matchminuten och därmed säkrade dem 3 poäng och en 1-3 vinst borta mot Napoli.