Man City - Arsenal

Första halvlek:

Den var ganska jämn faktiskt, men lite fördel City trots allt. Dock stod sig 0-0 under
första halvleken. Polacken i Arsenals mål var riktigt bra och gjorde flera bra räddningar.
Balotelli, Nasri och Silva var riktigt pigga och alerta för City i den första halvleken. I
Arsenal var det Polacken, Ramsey och Mertesacker osm imponerade mest i första
halvlek i mitt tycke.

Andra halvlek:

Började City spela ännu bättre och det resulterade med 1-0 genom David Silva efter
lite små flyt i Arsenals straffområde, tyvärr för vår del. Efter målet tog Arsenal över spelet
mer och mer, dock var City nära en hel del gånger på att göra mål på sina snabba
omställningar/kontringar. Tyvärr chippa RVP in en boll som var offside och Richards i City
fick bollen på armen i deras straffområde som bör vara straff, men icke sade nicke
och matchen slutade 1-0 till City i en jämn och jättebra match...!

Sammantaffningsvis:

Arsenal var värda en poäng i denna match i mitt tycke chanserna för båda lagen var
lika och båda lagen spelade bra fotboll. Dock har ju dem en målvakt i namn Joe Hart
som spelade enastående, helvete alltså. Där har England en sjuk målvakt till EM i sommar.