Napoli - Villareal

Första halvlek:

Napoli dominerade fullständigt och Villareals backlinje var usel under hela
första halvleken. Jag som en "neutral" supporter i denna match blev imponerad av
Napolis spel och besviken på Villareals i första halvlek. Ja, Lavezzi slår ett bra inlägg till
en fristående Marek Hamsik som tog ner bollen och tröck dit den med sin vänstervrist
i bortre, stolpe in iden 14:e minuten Minuten senare får Lavezzi bollen i djupled och
det finns inte många försvarare som hänger med honom när han sätter fart med sina
små ben. Därav Villarealförsvarens frustration som sparkar ner honom i straffområdet
gav Napoli ett läge till 2-0 som Edinson Cavani förvaltar på ett mycket bra sätt när han
trycker ner den vid stolpen som gav dem 2-0.

Andra halvlek:

Napoli körde inte alls likadant i andra halvlek och det förstår jag eftersom
2-0 är ett bra resultat helt enkelt mot Villareal. Villareal gick ut i andra halvlek
och försökte komma in i matchen, spela sitt spel och få igång lite längre anfall.
Dock var Nilmar värdelös för dem, tyvärr och Rossi var för det mesta ensam när
han försökte etablera ett anfallspel. För övrigt kontrollerade Napoli matchen i andra
halvlek och Villareal försökte men räcker inte till, tyvärr.